Stockholm ajtó 4 üveggel

120000 Ft124500 Ft Bruttó

Az online rendelhető termékeinkk a Spectrum alapanyagból készülnek. Nyitásirány szerint jobbos vagy balos lehet, csakis befele nyíló.

Product total
Options total
Grand total

Üveges ajtóink "GRIZ" üveggel rendelhetőek.

Hatékony hőszigetelés

A minőségi profilokból gyártott ablakok optimális hőszigetelési értékeket érnek el, így segítve a fűtési költségek csökkentését: az erős stabilitásuknak köszönhetően az ”A” osztályú profi lok erős teljesítménye a 3 rétegű üvegezésre is tökéletesen alkalmas. Így csökkentik a CO2-kibocsátást, és kellemesebb közérzetet nyújtanak a lakásban, mint pl. kiegyenlített hőmérséklet eloszlást az ablakok belső felületén.

A jobb hangszigetelésért

A közlekedési zajok és más zavaró hangok a modern nyílászáró technikákkal hatásosan szigetelhetők. Ez a hangszigetelt, többrétegű üvegezés mellett a profilokra is vonatkozik. A VEKA profi lok a falvastagságuknak köszönhetően jobban szigetelnek. A „B” osztályú profilokhoz képest az ”A” osztályúak akár 4 dB-lel kevesebb hangot engednek át.

A hosszú élettartamért

A VEKA minőségi ablakai különösen hosszú életűek. A legmodernebb gyártásnak köszönhetően az igénybevétel során nem vetemednek, így hosszabb ideig működésképesek maradnak. A nagyobb profi lvastagságnak és az acélmerevítésnek köszönhetően a vasalatok még több stabilitást és tartósságot biztosítanak. A kiváló minőségű, sima felületeken nem marad meg a szennyeződés, és szakszerű ápolással hosszú évekig az ablakok állapota olyan marad, mint az első napon.

A hatékonyabb betörésvédelemért

Az otthon biztonságánál nagy jelentőséggel bír, hogy a nyílászárók meddig betörésbiztosak. A megbízható acélerősítéssel rendelkező, keményen ellenálló PVC-ből készült VEKA profilokban lévő vasalatok egyedülálló kombinációja és a zárási pontok, csakúgy mint a biztonsági zárlemezek komoly akadályt támasztanak. Az erős falvastagságú „A” osztály gondosan kidolgozott profi l-geometriája nagyobb stabilitást és sarokmerevítést ad az ablaknak.