Kérjen ingyenes árajánlatot

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap kizárólagosan ablakok felmérésére szolgál, az ajtókat személyesen irodánkban tudja megrendelni, vagy a webshopunkból kiválasztani a számára megfelelőt.

Bejárati ajtóinkhoz díszpanelt a következő oldalakról tud választani, majd a típusát a megfelelő helyen feltüntetni.Sima stadúrbetéttel is igényelhetők ezek az ajtók,ha erre van igény a díszpanel sorba csak tüntesse fel, hogy “stadúrbetét”.

A nyílászáróknál a Vevő három profil közül választhat, amelyek a hőszigetelő tulajdonságukban eltérőek. A 70-es profil 5 kamrás, a 76-os 6 kamrás, a 82-es pedig 7 kamrás. A nagyobb kamraszám jobb hőszigetelő képességet jelez. A különbféle profilokba, más-más üvegvastagság gyártható. Létezik 24mm-es, 40-és 44 mm-es is. Ezt a vastagságot a választott profil határozza meg. Az üvegnél ki lehet választani azt is, hogy 2 vagy 3 rétegű legyen. Fontos még tudnunk, hogy a rendelt ablak milyen legyen. Egyszárnyú, tokosztott, fix vagy akár középen felnyíló. Ezek eldöntésében az űrlaphoz csatolt ábragyűjtemény tud segíteni. Azt is tudnunk kell, hogy a megrendelni kívánt termékhez szeretne-e a Vevő párkányt és könyöklőt, ebben szintén az ábra tud segíteni.

Kitöltés után az üzletkötőnk az árajánlat elkészítése után emailben fogja visszaküldeni Önnek.

Magyarázat az ablakokhoz